Over ons

Achter de schermen bij Further Marketing

Begin van ons

Further Marketing is in 2018 opgericht, De naam Further betekent in het engels verder. Wij krijgen vaak te horen waarom de naam Further Marketing? Nou simpelweg omdat wij verder dan de meeste bedrijven zijn in marketing, linkbuilding & websites bouwen.

Vanaf 2019 is het hard gegaan. Inmiddels bedienen we 75 organisaties, en werken we inmiddels met een gezellig team van 5 mensen vanuit ons hoofdkantoor Rotterdam.

Further Marketing

Bij Further Marketing zijn wij trots dat wij vele bedrijven en organisaties hebben kunnen helpen. Doordat wij veelzijdig en creatief zijn, hebben onze klanten zowel op design- als op marketing vlak een enorme groei doorgemaakt. Wanneer onze klanten denken aan Further Marketing, denken ze aan resultaat. Uw succes is ons doel en onze missie.

Jonathan Scheffelaar
Jonathan Scheffelaar
2022-04-09
Goede ervaring met Furthermarketing. Gratis logo bij mijn website geleverd! Geven duidelijk aan wat ze doen en was ook zeer snel zichtbaar op google
Michelle Van hoorsten
Michelle Van hoorsten
2022-04-02
Goede service en leuk personeel. Raad het zeker aan als je een mooie website wilt!
Yasmine Bou
Yasmine Bou
2022-03-28
Mijn website ziet er weer mooi uit!
Sara Reehoorst
Sara Reehoorst
2022-03-28
Geholpen mijn website te verbeteren, alles verliep flexibel en fijn. Ben blij met mijn nieuwe website
Amro Zeima
Amro Zeima
2022-03-25
Ik schrijf normaal geen reviews, maar deze service was echt geweldig! Snel een mooie website geleverd, geluisterd naar mijn wensen, en aanpassingen waren geen probleem. Ik kom snel terug. Bedankt!
Esmee Harteveld
Esmee Harteveld
2022-03-24
Furthermarketing is heel duidelijk in de planning en communicatie! Gezellige mensen en precies naar mijn behoeftes en wensen geluisterd. Voor mijn nagelsalon een website gemaakt en ook zichtbaar in google! Echt top service

Copyright © 2022 Further Marketing All rights reserved

LogoMakr 4qSfmz