Gerichte social media advertenties

Verhoog met zekerheid je conversie en naamsbekendheid

Social media aanpak

Further Marketing werkt met verschillende influencers op sociale media met grote bereik op bijvoorbeeld Instagram-, TikTok en Facebook. Wij hebben voor elke niche influencers  zodat uw product de juiste doelgroep bereikt. Met onze database van honderden influencers met miljoenen/duizenden volgers op alle grote platforms, kennen we iemand voor elk merk (en elk budget). En in het onwaarschijnlijke geval dat we dat niet doen, zullen we een op maat gemaakte influencer-zoekopdracht voor u uitvoeren totdat we dat wel doen.

social-media

100% op maat gemaakte advertenties

De mooiste advertenties  geheel op uw situatie

Heeft u zelf een advertentie idee in gedachten neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Prachtig ontworpen advertenties

Advertenties op sociale media kunnen aankoopbeslissingen drastisch beïnvloeden, omdat ze zich bevinden op de plek waar relevante gesprekken plaatsvinden. Adverteren op sociale media maakt gebruik van de kracht van deze gesprekken en de invloed van andere gebruikers om uw bedrijf ten goede te komen.

Ons team zal zich inspannen om te zoeken naar een strategie die is afgestemd op uw unieke product- en advertentiebehoeften, waarbij alle platforms worden doorzocht op de meest originele, boeiende, influencer die we kunnen vinden en iets kunnen betekenen voor u. Verder maakt Further Marketing unieke advertenties voor uw product.

Even overleggen?

Stuur ons een terugbelverzoek en we nemen vandaag nog contact met je op om samen te bekijken welk pakket het beste bij je wensen past:

Copyright © 2022 Further Marketing All rights reserved

LogoMakr 4qSfmz