Website laten maken met de beste designs

Prachtig ontworpen en sterk ontwikkeld.

Een Conversie gerichte Website!

Wij presenteren uw website altijd als een uniek en innovatief concept dat uw gebruikers lang op de website kan houden. Ons team van ervaren Graphics Designer weet hoe het de doelgroep van een bedrijf te targetten door het presenteren van een creatief ontwerp en een opvallende website. Further Marketing zorgt ervoor dat bezoekers subtiel door de online winkelomgeving worden geleid en uiteindelijk tot kopen over gaan.

web design
cssdfw

Website statistieken

Met google analytics kan je gemakkelijk de statistieken zien van bezoekers op je eigen website. Dit is natuurlijk belangrijk anders heb je niet in de gaten of er verkeer op je website is. Zo kan je zien hoeveel bezoekers je website per dag heeft en welke pagina’s het meest bekeken worden. Ook kan je zien hoelang de bezoekers op je website zijn geweest en vanuit waar de bezoekers je website hebben gevonden. Dit is daarom ook inbegrepen in elk website die wij bouwen en geheel gratis. Further Marketing kan maandelijks een rapport sturen van de statistieken of je kan dit zelf inzien.

Heeft u een idee in gedachten?

laten we er samen naar kijken!

Bij ons is het ook mogelijk om in termijnen betalen

Website binnen 2 weken en binnen uw budget!

Standaard

€1299,-

Op maat

€2599,-

Webshop

€3499,-

Het beste pakket voor U!

Further Marketing biedt twee websitepaketten aan. De eerste is een Standaard pakket. Dit houd in dat de website wordt gemaakt door middel van een bestaand concept. De andere pakket is de Op maat gemaakt, de website wordt gemaakt met een geheel nieuw design. Ook bieden wij een pakket aan voor een Webshop.

Alle pakketten worden gebouwd vanuit het WordPress CMS. Heeft u een kleiner budget? Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wilt u weten welk pakket het beste bij uw wensen en doelen past? Neem gerust contact met ons op voor een eerlijk advies.

Even overleggen?

Stuur ons een terugbelverzoek en we nemen vandaag nog contact met je op om samen te bekijken welk pakket het beste bij je wensen past: